NADH-ul și Scleroza multiplă

Etiologia sclerozei multiple nu a fost încă elucidată. Până în prezent știm că parte din procesul patogenetic este degenerarea celulelor cu rol în formarea de mielină. Disfuncția neuronală apare datorită lezării tecii de mielină, determinând apariția de simptome specifice.

Recomandări Terapeutice

2 sau 3 tablete Prof. George Birkmayer NADH® CONSTANT ENERGY pe zi. Dimineața se vor administra 2 comprimate pe stomacul gol, cu un pahar de apă și pacientul va aștepta 20 de minute înainte de a lua micul dejun. Al treilea comprimat va fi administrat după-masa, în jurul orei 3 pm.

În cazul pacienților care suferă de fatigabilitate extremă, doza va fi crescută la 4-6 tablete Prof. George Birkmayer NADH® CONSTANT pe zi, în primele 2 luni.

Prinicipalele simptome în scleroza multiplă sunt:

Principalele simptome relatate de majoritatea pacienților cu scleroză multiplă sunt oboseala și fatigabilitatea reflectând un deficit energetic. Lipsa energiei se datorează unui nivel redus de ATP în organism. Pe baza acestor observații, Prof. András Guseo, șeful Departamentului de Neurologie de la spitalul St. George din Székesfehérvár, Ungaria, a desfășurat un studiu asupra efectului NADH-ului la pacienții cu scleroză multiplă:

* 63% dintre participanți au relatat ameliorarea semnificativă a simptomelor după inițierea terapiei cu NADH, în special vitalitatea, oboseala, mobilitatea, relaxarea, cu prelungirea funcționalității

* 38% dintre pacienți au relatat creșterea vitalității și reducerea oboselii

* 10% au relatat o mobilitate mai bună și 28% au raportat zile fără fatigabilitate, care s-au prelungit sub terapia cu NADH.

Produse

Descoperă toată gama de produse NADH.

Indicații

Află care sunt principalele Indicații Terapeutice.

Beneficii

Vezi toate Beneficiile produselor NADH.