NADH-ul și sindromul de oboseală cronică

Sindromul de oboseală cronică (SOC) este caracterizat de epuizare extremă și reducerea capacității de muncă. În Europa, SOC este cunoscut și sub denumirea de encefalomielită mialgică. Această afecțiune este caracterizată de simptome diverse, care nu sunt neapărat corelate. La nivel mondial câteva sute de pacienți suferă de SOC.

Recomandări Terapeutice

3 tablete Prof. George Birkmayer NADH® CONSTANT ENERGY de 2 ori pe zi. 3 tablete dimineața pe stomacul gol cu jumătate de pahar de apă și 3 tablete la 2 ore după masa de prânz. După administrarea celor 3 tablete este necesară o pauză alimentară de 30 de minute.

Centrele de control ale bolii din Statele Unite ale Americii au definit următoarele criterii pentru SOC:

Aceste simptome trebuie să persiste cel puțin 6 luni pentru a fii compatibile cu definiția SOC.

Multe dintre simptomele caracteristice SOC se regăsesc și în alte afecțiuni cronice, cum ar fi insuficiența cardiacă, neoplaziile, imunodeficiența, artrita reumatoidă, printre multe altele. Toate aceste afecțiuni trebuie excluse înainte de a se stabili un diagnostic de SOC. O serie de teste serologice sunt recomandate înainte de a stabili cu certitudine diagnosticul de SOC.
Cu ajutorul unei metode speciale de computer tomografie, cercetătorii de la un institut de cercetare din Statele Unite ale Americii au demonstrat că pacienții cu SOC au un nivel redus de ATP (adenosin trifosfat) muscular, în comparație cu persoanele sănătoase. Această descoperire explică senzația de slăbiciune musculară care stă la baza fatigabilității, o acuză raportată de mulți pacienți cu SOC.

Bazat pe acest raport și pe observațiile proprii că NADH-ul crește producerea intracelulară de ATP, s-a efectuat un studiu la Universitatea Georgetown din Washington, DC al pacienților cu SOC care a evaluat eficiența NADH-ului (10mg/zi) asupra simptomelor acestora. Rezultatele au arătat că 31% dintre pacienți au prezentat o ameliorare a simptomelor după 4 săptămâni de tratament. După 6 luni de tratament, 82% dintre pacienți au prezentat remisia simptomelor.

Produse

Descoperă toată gama de produse NADH.

Indicații

Află care sunt principalele Indicații Terapeutice.

Beneficii

Vezi toate Beneficiile produselor NADH.