NADH-ul și accidentul vascular cerebral

Factorii declanșatori ai stroke-ului pot fi considerați ruptura sau blocarea unui vas cerebral. Reducerea aportului de oxigen într-o arie cerebrală va determina reducerea aportului de oxigen și factori nutritivi. Consecința acestor modificări va fi scăderea NADH-ului și implicit a producției de "combustibil" celular necesar sintezei ATP-ului în respectivă arie cerebrală. Fără energie, țesutul este distrus și se va necroza, determinând alterarea funcțiilor cerebrale de care este responsabilă aria cerebrală afectată. În funcție de care emisfer cerebral este lezat, dreptul sau stângul, partea contralaterală a corpului va manifesta simptome de hemiplegie (paralizie) sau afazie (dificultăți de exprimare și înțelegere verbală).

Recomandări Terapeutice

2 tablete NADH (Prof. George Birkmayer NADH® RAPID ENERGY) de 2 ori pe zi.

2 comprimate dimineața și 2 comprimate după prânz.

 Pentru reabilitare și prevenție: 1 tabletă NADH ( Prof. George Birkmayer NADH® RAPID ENERGY) de 2 ori pe zi. 1 comprimat se va administra dimineața și 1 comprimat se va administra după prânz.

În multe cazuri, tulburarea de vorbire și alterarea sensibilității sunt primele simptome ale unui accident vascular. După o scurtă perioadă de timp, această zonă ar trebui să devină din nou complet funcțională. În funcție de extinderea zonei de infarct, regenerarea poate să apară în câteva zile sau poate dura câteva luni.

Deoarece NADH-ul crește energia celulară, NADH-ul a fost folosit la un număr de pacienți cu accident vascular cerebral. În mai multe cazuri, evoluția accidentului vascular cerebral a fost semnificativ îmbunătățită sub tratament cu NADH.

O femeie de 84 de ani care a suferit un accident vascular cerebral a dezvoltat hemiplegie și afazie motorie. La 2 săptămâni după accidentul vascular cerebral, i s-a administrat NADH, 4 comprimate (40 mg) ( Prof. George Birkmayer NADH® ENERGIE RAPIDĂ pe zi), astfel încât, după încă 2 săptămâni, a putut să se ridice din pat, să meargă și să vorbească. Neurologul a concluzionat că pacienta s-a ameliorat din punct de vedere fizic și mental după tratamentul cu NADH.

Produse

Descoperă toată gama de produse NADH.

Indicații

Află care sunt principalele Indicații Terapeutice.

Beneficii

Vezi toate Beneficiile produselor NADH.