Întrebări frecvente

Ce este NADH?

NADH este abrevierea pentru hidrură de nicotinamidă adenină dinucleotidă. În alte cuvinte, NADH este hidrogenul biologic. Reacționează cu oxigenul prezent în celule, iar în urma reacției se produce energie și apă.

Din ce este făcut NADH?

NAHD este derivat din drojdie ce conține niveluri foarte mari ale formei oxidate a NAHD, respective NAD+. Acest NAD+ este convertit enzimatic în NAHD. NAHD are o puritate de 99.9% și nu conține urme de drojdie.

Cât durează până simțim efectul de energie produs de NADH?

Efectul generator de energie al NADH RAPID ENERGY poate fi detectat chiar după 15 minute folosind anumite dispozitive tehnico-medicale (cum ar fi variabilitatea ritmului cardiac = VRC) sau un ergometru (în centrele de fitness).

Care e diferența dintre NAHD RAPID ENERGY și NADH CONSTANT ENERGY?

NADH RAPID ENERGY este o pastilă ce este recomandat să fie plasată sub limbă, unde se dizolvă în 1-2 minute. Efectul de energie al NADH RAPID ENERGY poate fi detectat după 15 minute cu ajutorul anumitor dispozitive tehnico-medicale. NADH CONSTANT ENERGY este o tabletă ce poate fi înghițită cu apă, pe stomacul gol. NADH din tabletă este apoi absorbit în intestine. Așadar, debutul acțiunii poate fi observat după 1-1½ ore. Ambele produse conțin 20mg NAHD per tabletă.

De ce recomandăm administrarea de NADH ARTHROS și NADH VISION pentru cel puțin 3 luni?

NADH ARTHROS este destinat dezvoltării și regenerării cartilajului articular. Regenerarea cartilajului durează câteva luni, conform experiențelor medicale convenționale. NADH VISION este folosit pentru protecția ochilor, în special a maculei oculare. Pentru recunoașterea efectului protectiv al NADH VISION, o utilizare preventivă de-a lungul câtorva luni este necesară.

De ce ambalajul menționează o doză mai mică decât cea recomandată de doctorii noștri?

Pe baza a mai mult de 20 de ani de experiență cu produsele NADH, știm că la folosirea unor doze mai mari au fost observate efecte mai rapide și mai puternice.

Au produsele NADH influență sau interacțiune cu alte medicamente?

De-a lungul a mai mult de 50 de studii științifice, nu au fost observate interacțiuni cu alte medicamente.

Pentru câte aplicări poate fi folosit NAHD SKIN SERUM (10 ml) și NADH DENTAL GEL (10ml)?

Ambele produse conțin aproximativ 55 de pulverizări. Dacă se aplică 3 pulverizări pe zi, o sticluță de 10 ml este de ajuns pentru 18 zile.

Ce este un blister?

Majoritatea tabletelor sunt introduse în folii de plastic pentru a-și păstra durabilitatea, folii care au depresiuni pentru tablete. Acestea sunt sigilate ermetic cu o folie de aluminiu. Acest recipient se numește blister.

Pot bebelușii / copiii mici să ia NADH?

Da, bebelușii și copiii mici pot lua NADH. Am administrat NADH DENTAL GEL unei fetițe de 8 luni care avea o tumoare renală ce necesita operație. Fetița are acum 10 ani și este sănătoasă. De asemenea, copiii din școala primară se pot concentra mult mai bine cu ajutorul NADH.

Este NAHD vegan?

Da, este vegan. NAHD este o substanță pură ce nu conține produse animale și produse derivate din animale.

Pot fi folosite produsele NADH pentru animale?

Da, NADH poate fi de asemenea administrat animalelor, iar produsele NADH destinate înghițirii, precum NADH CONSTANT ENERGY, NADH ARTHROS și NADH VISION sunt mai ușor tolerate de către animale.