NADH - beneficii în procesele anti-aging

Oamenii vor să trăiască mai mult fără să îmbătrânească, iar calitatea vieții lor ar trebui, desigur, să rămână remarcabilă. Termenul „anti-aging” a fost creat pentru a îndeplini o dorință existentă în societatea noastră. 

 

Întrebarea centrală este: Există substanțe care pot menține celulele viabile pentru o perioadă mai lungă de timp? Răspunsul este, da, există, și anume ATP (adenozin-trifosfat) moleculă intracelulară care stochează energia. În condițiile în care nivelul ATP-ului scade sub un prag critic, celula moare.

Recomandari Terapeutice

3 tablete NADH ( Prof. George Birkmayer NADH® CONSTANT ENERGY).

2 comprimate dimineața pe stomacul gol și 1 comprimat după prânz, la aproximativ 2 ore distanță de masă.

Cu cât cantitatea de ATP intracelulară este mai mare, cu atât mai mult se va ameliora funcția și durata de viată celulară. Prin urmare, întrebarea decisivă este: Putem crește nivelul ATP-ului intracelular?

Răspunsul este, da, putem folosi NADH. Acest lucru a fost dovedit de studii efectuate la Universitatea din Graz. Atunci când celulele cardiace izolate sunt incubate pe un mediu îmbogățit cu NADH, a fost determinată o creștere a concentrației intracelulare de ATP. Aceste celule prezintă viabilitate mai bună și o supraviețuire prelungită. Acest efect de prelungire a vieții sub influența NADH-ului a fost, de asemenea, găsit și în eritrocitele umane.

Produse

Descoperă toată gama de produse NADH.

Indicații

Află care sunt principalele Indicații Terapeutice.

Beneficii

Vezi toate Beneficiile produselor NADH.