NADH-ul în deprivarea de somn

Mai mult de 50% din populația vestică suferă de insomnie.

Recomandari Terapeutice

2 până la 4 tablete de NADH ( Prof. George Birkmayer NADH® RAPID ENERGY ) pe zi, în funcție de severitatea deprivării de somn și a oboselii cognitive. 2 comprimate de NADH dimineața și 2 comprimate după prânz.

Consecințele deficitului de somn sunt rezumate mai jos:

La nivel populațional, deprivarea de somn provoacă enorme daune economice datorită erorilor care apar în timpul producției zilnice de bunuri de consum. Din acest motiv, cercetătorii de la Universitatea Cornell din New York au efectuat un studiu dublu-orb, placebo-controlat, pentru a dovedi eficiența NADH-ului asupra performanțelor cognitive afectate în deprivarea de somn. După 24 de ore de deprivare de somn, subiecții sub tratament cu NADH (20mg), comparativ cu grupul de control, au prezentat îmbunătățiri în:

* capacitatea de rezolvare a problemelor

* Percepția și viteza de procesare vizuală

* Rezolvarea matematică a problemelor (o ameliorare mai semnificativă decât după o noapte de somn plin).

O deprivare de somn de 24 de ore duce la o scădere a atenției, a concentrării, a vitezei de reacție la stimuli optici, a percepției vizuale, precum și a abilității de a gasi soluții matematice. Acest studiu a arătat că, dacă după 24 ore de deprivare de somn se vor administra 2 tablete de NADH, performanța cognitivă este de 4 ori mai bună decât după o noapte dormită.

Produse

Descoperă toată gama de produse NADH.

Indicații

Află care sunt principalele Indicații Terapeutice.

Beneficii

Vezi toate Beneficiile produselor NADH.