NADH-ul în deprivarea de somn

Mai mult de 50% din populația vestică suferă de insomnie.

Recomandari Terapeutice

2 până la 4 tablete de NADH ( Prof. George Birkmayer NADH® RAPID ENERGY ) pe zi, în funcție de severitatea deprivării de somn și a oboselii cognitive. 2 comprimate de NADH dimineața și 2 comprimate după prânz.

Consecințele deficitului de somn sunt rezumate mai jos:

La nivel populațional, deprivarea de somn provoacă enorme daune economice nu doar din cauza marilor accidente „de mediu”, cum ar fi catastrofa de la Cernobâl, ci și datorită erorilor care apar în timpul producției zilnice de bunuri de consum. Din acest motiv, cercetătorii de la Universitatea Cornell din New York au efectuat un studiu dublu-orb, placebo-controlat, pentru a dovedi eficiența NADH-ului asupra performanțelor cognitive afectate în deprivarea de somn. Protocolul studiului este rezumat mai jos:

Participanții au fost ținuți trezi 24 ore, sub control EEG. Subiecții din grupul de control au primit placebo. Subiecții grupului de studiu au primit NADH (20 mg). Subiecților li s-au efectuate teste cognitive dimineața, după o noapte de somn, dar și a doua zi, după cele 24 ore de privare de somn, evaluandu-se percepția vizuală, capacitatea de a utiliza soluții matematice și viteza de reacție. O deprivare de somn de 24 de ore, duce la o scădere a atenției, a concentrării, a vitezei de reacție la stimuli optici, a percepției vizuale, precum și a abilității de a gasi soluții matematice. Efectele benefice ale NADH asupra acestor funcții, după cele 24 de ore de deprivare de somn au fost impresionante: capacitatea de rezolvare a problemelor a fost semnificativ mai bună cu NADH în comparație cu placebo. Percepția și viteza de procesare vizuală a fost mai bună cu NADH. Rezolvarea matematică a problemelor a fost mai bună sub adminstrarea de NADH (o ameliorare mai semnificativă decât după o noapte de somn plin).

Concluzia acestui studiu a arătat că, dacă după 24 ore de deprivare de somn se vor administra 2 tablete de NADH, performanța cognitivă este de 4 ori mai bună decât după o noapte dormită.

Produse

Descoperă toată gama de produse NADH.

Indicații

Află care sunt principalele Indicații Terapeutice.

Beneficii

Vezi toate Beneficiile produselor NADH.