NADH-ul și Boala Alzheimer

Demența poate fi definită ca și declin al funcției intelectuale care constă în gândire logică, calcul, citire, memorie, concentrare, înțelegere și capacitatea de a reacționa la stimuli vizuali și acustici. Incapacitatea de a procesa informații și de a întreprinde acțiunii în conformitatea cu aceasta precum și reducerea capacității de a menține un nivel de igienă personală minim reprezintă simptome de disfuncție cognitivă. Aspectele clinice ale Bolii Alzheimer se reflectă în pierderea memoriei, reducerea capacității intelectuale, perturbarea activitățiilor sociale zilnice. Simptomele bolii se manifestă prin dificultăți de învățare, reducerea capacității de decizie, dezorientare temporo-spațială, dificultăți de comunicare.

Recomandări Terapeutice

2 tablete Prof. George Birkmayer NADH® RAPID ENERGY de două ori pe zi. Două tablete se administrează dimineața și două după masa, dizolvate sublingual.

O metodă simplă de evaluare a performanțelor cognitive, este examinarea prin mini mental-scale (MMSE). Cu ajutorul acestei scale se poate analiza funcția cognitivă a unei persoane în mai puțin de 5 minute și poate fi utilizată de orice persoană.

Scala MMSE utilizează întrebările de mai jos:

Orientare

Memorare

Atenție și calcul

Reamintire

Înțelegere, vorbire și activitate

Un scor de 30 de puncte indică o bună funcționare cognitivă. Un scor mai mic de 24 de puncte poate fi un indiciu pentru disfuncția cognitivă. Un scor mic necesită investigații suplimentare pentru a stabili cauza disfuncției cognitive, pentru că poate indica debutul bolii Alzheimer.

Creierul uman utilizează o treime din energia produsă la nivelul organismului. Așadar, un deficit energetic poate fi cauza declinului cognitiv. Dacă deficitul de ATP este cauza bolii Alzheimer, atunci utilizarea de NADH ca și "combustibil" celular pentru producerea de ATP , ar trebui sa aibă o influență pozitivă asupra simptomelor bolii.

Pornind de la această premisă, un trial clinic dublu-orb, placebo-controlat, a fost organizat în cadrul Universității Georgetown din Washington DC. Pacienții incluși au primit două tablete de NADH (10 mg) pe zi. Șaptesprezece pacienți au finalizat acest studiu după o durată de 6 luni. Funcțiile lor cognitive au fost evaluate prin Matis Dementia Rating Scale (MDRS) ca parte din bateria de teste CogScreen, ambele fiind utilizate în mod curent ca și metode de evaluare. S-a observat o ameliorare a performanțelor cognitive ale pacienților, ameliorarea fluenței verbale, dar și alte îmbunătățiri.

Performanțele cognitive ale pacienților cu Boala Alzheimer se ameliorează semnificativ după 6 luni de tratament cu NADH.

Produse

Descoperă toată gama de produse NADH.

Indicații

Află care sunt principalele Indicații Terapeutice.

Beneficii

Vezi toate Beneficiile produselor NADH.