NADH-ul și diabetul

Deficitul de insulină este responsabil pentru creșterea nivelului glicemiei. Insulina are variate proprietăți biologice. Stimulează preluarea de către celulă a zahărului (glucozei), aminoacizilor și acizilor grași. Inhibă degradarea glicogenului, "rezerva de zahăr" a organismului nostru, a aminoacizilor și a acizilor grași. Insulina stimulează transportul glucozei din sânge în celulă, astfel încât celula poate produce într-un timp foarte scurt NADH din glucoză. NADH-ul asemeni combustibilului necesar pentru producerea de energie celulară, va genera ATP. Dacă există un deficit de insulină la nivelul organismului, scade nivelul de glucoză transportată intracelular și nivelul de zahăr din sânge crește.

Recomandări Terapeutice

2 tablete Prof. George Birkmayer NADH® RAPID ENERGY de două ori pe zi

Rezultatele ultimelor studii au demonstrat ca și cauză a diabetului zaharat de tip 2 disfuncția mitocondrială, sursa de energie celulară. Dacă există o disfuncție mitocondrială, producția de energie celulară scade. Aceste modificări apar și la nivelul celulelor beta pancreatice, care își vor reduce cantitatea de insulină produsă. Numeroși factori sunt implicați în disfuncția mitocondrială din diabetul zaharat de tip 2, în mod special nivelul crescut de colesterol și trigliceride din sânge. Medicația cu rol în reducerea nivelului de colesterol poate determina disfuncție mitocondrială.

Mai multe persoane care au utilizat în mod regulat comprimatele de NADH au oferit un feedback pozitiv legat de normalizarea glicemiei. Un coleg din America își tratează pacienții cu diabet zaharat de tip 2, cu comprimate de NADH și multora dintre acești pacienți li se administrează ca și terapie antidiabetică standard NADH-ul. A fost recomandată administrarea de NADH la câțiva dintre pacienții cu diabet zaharat de tip 2. După 3-4 luni de terapie, nivelul glicemiei și hemoglobinei glicozilate s-au normalizat. Unii dintre acești pacienți au prezentat un raport clinic care menționa că nu mai există indicația de continuare a medicației antidiabetice.

Produse

Descoperă toată gama de produse NADH.

Indicații

Află care sunt principalele Indicații Terapeutice.

Beneficii

Vezi toate Beneficiile produselor NADH.