NADH-ul stimulează libidoul la bărbați și femei

Datorită stilului de viață stresant, oamenii folosesc mai multă energie decât cea disponibilă. Consecința este că "bateria" se golește și pot suferi de sindromul "burn-out". În multe situații, această condiție provoacă disfuncții sexuale cum ar fi: pierderea dorinței sexuale și disfuncții ale erecției. Această problemă este accentuată la persoanele care iau medicamente de reducere a colesterolului. Există dovezi științifice că aceste medicamente reduc biosinteza testosteronului și a estrogenului, afectând potența sexuală la bărbați și libidoul la femei. Multe femei (mai mult de 50% în Germania) suferă de pierderea libidoului, nu numai pe parcursul și după menopauză, dar și la o vârstă mai tânără.

Recomandari Terapeutice

Se recomandă 2 x 2 capsule NADH ( Prof. George Birkmayer NADH® VISION) pe zi. 2 capsule se vor administra dimineața și 2 capsule după-amiaza.

Centrul de dorință sexuală nu este localizat în regiunea genitală, ci în creier, mai exact la nivelul hipotalamusului. Excitarea sexuală este declanșată de eliberarea de dopamină. Nivelele scăzute de dopamină din hipotalamus favorizează o stare depresivă, ceea ce duce la apatie și pierderea apetitului sexual. Este dovedit științific că NADH-ul stimulează biosinteza dopaminei, în consecință, libidoul la bărbați și femei. În plus, NADH crește producția de oxid nitric (ON), provocând o creștere a fluxului sanguin la nivelul organelor genitale.

Produse

Descoperă toată gama de produse NADH.

Indicații

Află care sunt principalele Indicații Terapeutice.

Beneficii

Vezi toate Beneficiile produselor NADH.