NADH-ul ameliorează adaptarea la diferențele de fus orar

Diferența de fus orar se manifestă printr-o constelație de simptome care apar după călătoriile cu avionul, prin parcurgerea de diferite fusuri orare. Simptomele includ stare generală de rău și oboseală, perturbarea somnului, tulburări gastro-intestinale și afectarea performanțe cognitive. Sunt afectați nu numai piloții și membrii echipajului de zbor, ci și un număr mare de persoane care călătoresc frecvent cu avionul, cum ar fi manageri, soldați și sportivi internaționali.

Recomandari Terapeutice

2 comprimate NADH ( Prof. George Birkmayer NADH® RAPID ENERGY) înainte de a ateriza în noul fus orar și 1 tabletă NADH 4 ore mai târziu.

Efectul pozitiv al tabletelor NADH sublinguale a fost demonstrat de câtre Departamentul de Neurologie de la Universitatea Georgetown din Washington, D.C., printr-un studiu încrucișat, placebo-controlat, dublu-orb. În studiu au fost înrolați 36 de voluntari sănătoși, femei și bărbați. Au călătorit cu avionul în cursul nopții, de pe Coasta de Vest (San Diego, California) pe Coasta de Est (Washington, D.C.) cu o escală în Phoenix, Arizona, utilizând zboruri aeriene comerciale. Starea și performanța cognitivă a subiecților au fost examinate prin efectuarea anumitor evaluări, utilizând o baterie de teste validate de Asociația Americană a piloților de linie și NASA.

Rezultatele au demonstrat că subiecții cărora li s-au administrat pastilele de NADH au avut rezultate semnificativ mai bune în urma evaluărilor, în ceea ce privește performanța cognitivă și somnolența, comparativ cu subiecții care au luat placebo.

Produse

Descoperă toată gama de produse NADH.

Indicații

Află care sunt principalele Indicații Terapeutice.

Beneficii

Vezi toate Beneficiile produselor NADH.