NADH-ul și neoplaziile

Apariția cancerului este influențată de expunerea cronică la factori fizici și psihici. Cei mai importanți promotori în dezvoltarea neoplaziilor sunt enumerați mai jos.

Promotori pentru dezvoltarea cancerului:

Recomandări Terapeutice

La început de terapie sunt recomandate 8 comprimate ( Prof. George Birkmayer NADH® RAPID ENERGY) de 2 ori pe zi. De îndată ce tumora regresează, doza poate fi redusă la 3 comprimate NADH de două ori pe zi. Dacă tumora a dispărut, pentru prevenție, sunt recomandate 2 comprimate NADH de 2 ori pe zi, pentru o perioadă de 1 până la 2 ani.

După cum se poate observa mai sus, există promotori fizici și chimici, ambii având capacitatea de a produce radicali liberi. Radicalii liberi sunt atomi extrem de reactivi sau molecule cu un electron liber. Datorită acestei reactivități ridicate, ei acționeză asupra acizilor nucleici, lipidelor (grăsimi) și proteinelor și pot schimba considerabil structurile acestor componente celulare. Dacă acești promotori ar putea fi dezactivați, dezvoltarea cancerului ar putea fi blocată sau cel puțin inhibată. Cei mai buni "vânători" de radicali liberi sunt antioxidantele: substanțe care acționează împotriva oxidării.

Antioxidanții biologici naturali, care sunt prezenți în celulele vii, includ vitaminele A, C și E, dar și seleniul, glutationul, NADH și anumite enzime. Puterea unui antioxidant depinde de capacitatea sa de a preveni oxidarea. Omologul reacției de oxidare este reducerea; o substanță cu o putere mare de reducere este un antioxidant puternic. NADH prezintă cel mai puternic potențial de reducere asupra oricărei substanțe biologice. Prin urmare, NADH reprezintă cel mai puternic antioxidant. Dr. Richard Passwater, un expert în antioxidanți, a scris în prefața cărții "NADH-Coenzima energizantă". Deși nu există nici o moleculă ca fiind "cea mai importantă" din organism sau chiar ca fiind "cel mai important antioxidant", NADH-ul se apropie de această descriere atât cât poate un singur compus să o facă."

NADH funcționează în trei moduri ca protector împotriva formării cancerului:

  • NADH este un factor esențial pentru repararea ADN-ului.
  • NADH este cel mai puternic antioxidant biologic.
  • NADH crește energia celulară furnizată de ATP.

Pe baza acestor funcții, am început să tratez pacienții cu cancer în 2001, oferindu-le NADH sub formă de tablete. Tabelul de mai jos rezumă rezultatele observate la o varietate de pacienți cu cancer tratați cu NADH.

Rezumatul cazurilor de cancer tratate cu NADH:

Tipul de cancerNumărul de cazuriRezultatul
Prostată1710 TR, 7 TF
Mamare53 TR
Glioblastom21 TR, 1 TF
Non-Hodgkin32 TR, 1 TF
Plămân cu celule mici31 TR, 2 TF
Două puncte41 TR, 3 TF
Gastric11 TR
Pancreas11 TR
TR = regresie tumorală; TF = fără tumoare

"NADH în prevenirea și terapia cancerului" din cartea "Fitofarmaceutice in prevenirea cancerului" explică diferitele mecanisme biochimice și de acțiune ale NADH-ului în controlul creșterii celulelor canceroase și raportează succesul terapeutic în cazul unor pacienți cu cancer tratați cu NADH.

Produse

Descoperă toată gama de produse NADH.

Indicații

Află care sunt principalele Indicații Terapeutice.

Beneficii

Vezi toate Beneficiile produselor NADH.